podeli za budućnost

Projekat "Podeli za budućnost"

Kroz projekat “PODELI ZA BUDUĆNOST”, LIPA teži da poveća nivo svesti javnosti i pacijenata o važnosti postojanja relevantnih zdravstvenih podataka, značaju deljenja svojih podataka i načinima korišćenja istih. Pokretanjem dijaloga na datu temu, u saradnji sa strukom, drugim udruženjima pacijenata i drugim, relevantnim činiocima zdravstvenog sistema, cilj nam je da osnažimo pacijente, njihove članove porodica i predstavnike struke da shvate potencijal podataka i prihvate nove izvore uz korišćenje digitalnih tehnologija.

Ciljevi projekta

  • Podizanje nivoa svesti o važnosti zdravstvenih podataka i deljenju istih u cilju poboljšanju kvaliteta pružene nege i ishodima lečenja
  • Osnaživanje pacijenata i predstavnika struke da shvate potencijal i prihvate korišćenje digitalnih tehnologija

Misija

Korišćenjem digitalnih tehnologija kreirati infrastrukturu, koja će pomoći u podizanju svesti i edukaciji pacijenata i šire javnosti o važnosti prikupljanja, bezbednom korišćenju i deljenju medicinskih podataka. 

Vizija

Srbija u kojoj će bezbedno deljenje podataka postati standrad, zarad unapređenja zdravstvenog sistema i naučnih istraživanja, a sve u cilju što boljih ishoda lečenja. 

Jeste li zainteresovani da budete deo našeg projekta?

o NAMA

Udruženje obolelih od limfoma LIPA osnovano je 2006. godine sa ciljem da pruži podršku i relevantne informacije pacijentima i njihovim članovima porodica.

© Copyright 2020 Šeruj za budućnost – All Rights Reserved

Kontakt