Naš tim

Ništa ne možemo sami!

Srbija se, kao i ostatak sveta, poslednjih godina suočava sa zdravstvenim izazovima izazovima koji zahtevaju efikasniji pristup lečenja. Nove mogućnosti su sve dostupnije, ali smo svedoci da se napredak može postići jedino pametnim korišćenjem zdravstvenih podataka. Više nego ikada do sada, u  ovo vreme globalne pandemije COVID-19, shvatili smo značaj relevantnih podataka u oblasti zdravstva. Podaci imaju moć da naprave revolucionarni pomak u lečenju i istraživanju, donoseći bolje ishode lečenja pacijentima.

Istraživanje koje je LIPA sprovela u periodu između januara i marta 2018, pokazalo je da je značajan broj pacijenata sa limfomom i HLL u Srbiji je svestan važnosti prikupljanja podata u cilju poboljšanja ishoda lečenja i unapređenja istraživanja.

U našem pohodu neophodna nam je pomoć i podrška struke,donosioca odluka, IT i farmaceutske industrije, medija i drugih udruženja pacijenata. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Naš tim

Ime i prezime

I